Pages

Sunday, July 17, 2011

festival bunga

salam.....


Hari ini aku berjalan pergi Putrajaya,actually aku dan family nak pergi ziarah orang meninggal kat presint5,yang meninggal tu kawan mak aku,sakit breast cancer..takziah buat family dia...


Kite orang sampai pukul 10 lbeh,dah laa sesat nk cari presint 5,signboard tulis presint 2-4,6 ..presint5 tak tulis pon,pusing 2 3 kali laa jugak..last2 call anak dia baru jumpa...lepas ziarah kite org pergi festival bunga hehe mmg niat sblm kuar rumah nak pergi festival bunga tuu ngeeee~~~dah laa last day....


lawa kan....


wangi jee bau...

masa ni kat luar tgh beratur nk masuk dalam..sangat3!!! panas kat luar.
me n my mum...kat dalam sejuk sikit..

dari pakistan lawa la jugak

daripada korea biasa2 jee hehe
macau...simple jee
sempat lg tuuu...
buah n sayur pon ada....ini dari mana ntah ...
auuwww gedixxxnyee.... nak jgak bergambar walaupon ramai org
lawakan orkid  ni....berapa puluh ntah...tengok jee sudah laaa
cili purple pon ada ...org tu ckp tak pedas...kalau buat sambal belacan mst jd warna purple kan hehe..
ini periuk kera namanyee..tak payah susah2  nak masuk hutan cari...
yang ini bukan dekat festival bunga...ini dekat Tol sg.besi ternampak lori durian ape lg snap la pic..penuh durian dekat dalam lori,nak dekat jatoh ,smpai kereta takot nk duduk dekat2 xpasai2 nnt kereta kemek ...ngeee~~~

okey laaa syokk laa jugak pergi festival bunga tuu...rasa segar jeee walaupon panas huhhhhhh....

No comments:

Post a Comment